Kandidatenlijst Progressieve Combinatie Rhenen

Waarom kiezen onze kandidaten voor de Progressieve Combinatie Rhenen?

Hans Hoksbergen

Hans Hoksbergen

Ik voel me zeer gemotiveerd met dit programma de verkiezingen in te gaan, sociaal, de jeugd voorop en behoud van het groene Rhenen voor de generaties na ons.


Olaf Ostendorf

Olaf Ostendorf

De titel van ons verkiezingsprogramma verwoord precies waarom ik voor de PCR kies. Werken aan een solidaire samenleving (sociaal en duurzaam).
Geen mensen of groepen uitsluiten. En met respect voor elkaars standpunten: Voor Elkaar dus!


Simone Veldboer

Simone Veldboer

Ik hou van progressief: goed vooruitkijken welke vragen er aan komen en dan met elkaar op zoek gaan naar nieuwe oplossingen. En dan zo dat we een beetje zuinig zijn op mensen, dieren en planten. Ook belangrijk voor later.


Gabriëlle Geerts

Gabriëlle Geerts

Als lid van GroenLinks vind ik twee dingen erg belangrijk; groen en verbinding. De PCR is voor mij de partij, omdat zij in onze gemeente deze waarden het beste vertegenwoordigen. Als progressieve partij streeft de PCR altijd naar vernieuwing en verbetering, dat vind ik als jonge vrouw belangrijk.


Harm Beijer

Harm Beijer

Omdat Rhenen een progressief bestuur verdient dat zich inzet voor sociale rechtvaardigheid, zuinig is op onze natuur en het milieu en dat alle burgers serieus neemt en betrekt bij voor hen relevante onderwerpen.


Lea van Son

Lea van Son

Ik sta achter de PCR omdat de partij uitgaat van gelijke kansen voor iedereen. Zowel op het gebied van onderwijs, (sociale) voorzieningen als deelname aan sport en cultuur. Niemand mag ongewenst aan de zijlijn staan. Ook een gezonde economische en toeristische ontwikkeling, waarmee de aantrekkingskracht van onze stad wordt vergroot, vind ik belangrijk.


Lidia Kwint

Lidia Kwint

Ik vind Rhenen een prachtige stad. De PCR maakt het mogelijk voor iedereen om in deze mooie stad, in een fijne en veilige omgeving, te wonen, te werken, te recreëren, te ondernemen etc. Met de nadruk op iedereen.


Saskia Knoll

Saskia Knoll

De PCR werkt aan een groene, veilige, gezonde en open gemeente waar iedereen welkom is. Daarbij zijn duurzaamheid en solidariteit de voornaamste kernwoorden. De PCR doet dat niet alleen vóór, maar ook mét de inwoners. En niet alleen voor ons, maar ook voor toekomstige generaties. Met elkaar voor elkaar. Daarom is de PCR mijn partij!


Joep Everaars

Joep Everaars

Samen werken aan de leefbaarheid van Rhenen, Elst en Achterberg. In het bijzonder aandacht voor natuur en verkeersoverlast.


Ellen van Apeldoorn

Ellen van Apeldoorn

Aandacht voor leefomgeving, landschap, natuur en milieu is voor mij heel belangrijk en bepaalt mijn keuze voor een politieke partij. Mijn wens voor Rhenen is een veel groener beleid. Ook het belang van kunst, cultuur en erfgoed zie ik terug in het verkiezingsprogramma van PCR, dat spreekt mij aan!


Sander van Opstal

Sander van Opstal

Ik kies voor de PCR omdat die optimistisch is en gelooft in een eerlijke en duurzame wereld.


Leonie Zeilmaker

Leonie Zeilmaker

De PCR staat voor mij voor: Solidair zijn met de mensen om je heen en in jouw gemeente.
Naar elkaar omkijken, luisteren naar elkaar en waar nodig actie ondernemen.


Ben Jacobs

Ben Jacobs

Mijn lijfspreuk is altijd: Communiceren begint met luisteren. Ik vind dat de PCR een partij is die vertrekt vanuit luisteren naar de inwoners van de gemeente Rhenen en van daaruit politiek bedrijft.


Sunta Veerkamp

Sunta Veerkamp

Voor Rhenen is het belangrijk dat er een progressief geluid in het bestuur hoorbaar blijft. Eentje die gaat voor duurzaamheid en solidariteit. Rhenen is een prachtige plek om te wonen en dat willen we graag zo houden in de toekomst. Daarnaast is het belangrijk dat in deze samenleving iedereen mee kan doen, met gelijke kansen, zorg voor elkaar. Dat is de omgeving waarin ik mijn kinderen wil laten opgroeien.


Peter van Ravensbergen

Peter van Ravensbergen

Als Groenlinkser, natuurbeschermer en onderwijsman sta ik voor de PCR!
Omdat, de toekomst en de leefomgeving van onze kinderen een sterke stem verdient in de politiek van Rhenen.


Ursula Looman

Ursula Looman

Ik steun PCR omdat PCR, net als ik in mijn dagelijks werk, staat voor kwaliteit en samenwerking tussen mensen. Tevens vind ik het belangrijk dat PCR de kans krijgt om alles wat zij als wethouder en raadsleden afgelopen periode in gang heeft gezet, komende vier jaar tot verdere wasdom te brengen.


Niek de Wit

Niek de Wit

De PCR staat voor mij voor een gemeentepolitiek met als kernwaarden:
streven naar een duurzaam en groene leefomgeving, solidair in de verdeling
van lusten en lasten, opkomen voor de mensen die het minder getroffen hebben en de gemeente en de lokale politiek als een betrouwbare en transparante partner.


Jacob van Berkel

Jacob van Berkel

De Progressieve Combinatie stelt duurzaamheid voorop; kwaliteit vóór kwantiteit. Voor mij komt dat tot uiting vooral in de leefomgeving binnen onze gemeente: minder intensieve landbouw en veeteelt, en meer ruimte voor duurzame energie. Als we echt werk willen maken van duurzaamheid, moet het roer om en moeten we keuzes maken. De Progressieve Combinatie maakt die keuzes, en daar sluit ik me graag bij aan.


Lea Kessels

Lea Kessels

Voor mij is de keus voor de PCR een logische. De PCR staat voor de waarden die ook voor mij belangrijk zijn. Sociaal, duurzaam, op de toekomst gericht en open voor dialoog. Lokale verankering vind ik ook belangrijk.


Peter Vunderink

Peter Vunderink

Voor mij staat de PCR voor een mooi, veilig en schoon Elst waar het voor iedereen prettig wonen is en waar bewoners rekening met elkaar houden ongeacht hun gezindte en/of oorsprong!

Meest recente berichten

Bereikbaarheid

U kunt ons altijd via e-mail bereiken:
info@progressievecombinatierhenen.nl

We nemen zonodig daarna z.s.m. contact met u op.